Uppdatering

Lite uppdatering från vår sida.

Vi använder munskydd när vi står och jobbar. Vi ser gärna att även du har det på dig när du kommer för att vi alla ska känna oss säkrare, för att minska smittspridningen allt vi kan så vi alla kan hålla oss friska och krya. Har du inget eget munskydd får du ett av oss.

Vi spritar av mellan kunderna så du ska känna att det är rent och säkert när du sätter dig i stolen. Tvätta och/eller sprita händerna när du kommer in i salongen innan vi kör igång.

Vi har utökade öppettider för att kunna erbjuda tider när ingen annan än din frisör är i salongen, för dig som är i riskgrupp eller till dig som känner dig extra orolig. Vi, -Anna och Hanna, erbjuder dessa tider olika dagar så kontakta oss så hjälper vi dig att boka tid.

Tack för att ni hjäper oss att komma igenom denna pandemi.

-Anna och Hanna

Utökade öppettider!

Hej alla fina och förhoppningsvis friska kunder!

Vi vill att ni ska veta att vi vill både ert och vårt egna bästa, vi har därför rutiner efter varje kund som innebär att vi spritar och rengör i stort sett allt som vi tar i. Allt för att förhindra eventuell smitta.

Vi vill också att ni ska känna er säkra då ni kommer hit, därför har vi ändrat om i våra scheman så att vi inte behöver jobba full styrka på salongen och att vi också jobbar mer flexibelt. Tidigare mornar och senare kvällar och Anna kommer också att jobba söndagar för de som vill komma då. Så därför ber vi er att maila oss om ni vill boka tid så kan vi hitta en bra tid som passar för just dig.

Stor kram från oss!

Viktig information!

Hej! Nu är det oroliga tider p.g.a. coronaviruset därför är vi på salongen extra noggranna med att detta virus inte ska spridas hos oss.

P.g.a. rådande omständigheter ber vi er att underlätta för oss ifall vi inte svarar i telefon genom att maila till info@headrush.se om du behöver

  • Avboka
  • Omboka
  • Boka
  • Dubbelkolla tid

På så sätt kan vi hjälpa dig även om vi inte är på plats eller är upptagna i behandlingar.

Tack för din hjälp!

Ta hand om dig!

Vi välkomnar 2019

Vi välkomnar 2019 med att nu erbjuda student & pensionärsrabatt på både klippning och på våra behandlingar.

-10% på behandlingspriset och reducerat klipp-pris!

Vi har lagt till studentpris – vilket betyder att från det du börjar studera (m.a.o när du är 7 år fram till de att du tar studenten) så har du rabatterat klipp-pris.

Varmt välkomna och god fortsättning

Anna är tillbaka

Hej alla!

Nu är jag äntligen tillbaka på salongen i jobbar igen efter att ha varit borta en halv evighet pga sjukdom.

Jag mjukstartade i början på november o det känns så otroligt fantastiskt bra att vara tillbaka! Det är inte bara mitt jobb utan även mitt största intresse som jag fått komma  tillbaka till 💕

Lovade när jag va tvungen att sjukskrivas att jag skulle höra av mig när jag kom tillbaka. Jag försöker så gott jag kan att höra av mig men det är många så det tar lite tid, endel har säkert bytt nummer och jag ber så hemskt mkt om ursäkt ifall jag missar någon, vilket absolut inte är min mening.

Med detta sagt vill jag hälsa alla hjärtligt välkomna! Både gamla som nya kunder.

Massa kramar från Anna ❤️