Vi välkomnar 2019

Vi välkomnar 2019 med att nu erbjuda student & pensionärsrabatt på både klippning och på våra behandlingar.

-10% på behandlingspriset och reducerat klipp-pris!

Och vi har även gjort om lite i vår prislista. 

Vi har lagt till studentpris – vilket betyder att från det du börjar studera (m.a.o när du är 7 år fram till de att du tar studenten vid 18 år) så har du rabatterat klipp-pris.

Varmt välkomna och god fortsättning

Anna är tillbaka

Hej alla!

Nu är jag äntligen tillbaka på salongen i jobbar igen efter att ha varit borta en halv evighet pga sjukdom.

Jag mjukstartade i början på november o det känns så otroligt fantastiskt bra att vara tillbaka! Det är inte bara mitt jobb utan även mitt största intresse som jag fått komma  tillbaka till 💕

Lovade när jag va tvungen att sjukskrivas att jag skulle höra av mig när jag kom tillbaka. Jag försöker så gott jag kan att höra av mig men det är många så det tar lite tid, endel har säkert bytt nummer och jag ber så hemskt mkt om ursäkt ifall jag missar någon, vilket absolut inte är min mening.

Med detta sagt vill jag hälsa alla hjärtligt välkomna! Både gamla som nya kunder.

På vår onlinebokning går det bra att boka tid hos Sarah.  Jag och Hanna är inte uppkopplade på onlinebokningen så för att boka hos oss går det bra att ringa salongen, maila eller kontakta privat.

Massa kramar från Anna ❤️

ONLINEBOKNINGEN

Onlinebokningen har strulat lite under gårdagen, så om ni bokat en tid och inte fått bekräftelse via mail – Ring oss! 

 

08-714 50 55

Trevlig helg! 🙂

OLAPLEX

Bildresultat för olaplex logo

Att sommaren var varm och skön har nog ingen missat, men det många glömmer är att våra tunna fina skandinaviska hårstrån inte är vana vid ett varmt, torrt klimat med mycket sol och bad.
Vi på salongen rekommenderar därför alla våra kunder att använda bra, återfuktande produkter. Ett vinnande koncept är Olaplex serie med No3 hemmabehandling, No4 schampo och No5 balsam.
Så glöm nu inte bort era fina hår, investera i bra produkter för håret så det håller sig glansigt och friskt nu under höst och vinter! #frisörstockholm #headrushhairstudio #frisörsödermalm #frisor#frisörsalong #olaplex #olaplextreatment #olaplexsweden