Glad Påsk!

Hej alla våra fina och förhoppningsvis friska kunder! Nu är påsken här vilket innebär ledigt för många!

Vi vill att våra kunder ska veta att vi vill erat och vårt egna bästa, vi har därför nya rutiner efter varje kund som innebär att vi spritar och rengör i stort sett allt som vi tar i. Allt för att förhindra eventuell smitta.

Vi vill också att ni ska känna er säkra då ni kommer hit, därför har vi ändrat om i våra scheman så att vi inte behöver jobba full styrka på salongen och att vi också jobbar mer flexibelt. Tidigare mornar och senare kvällar och Anna kommer också att jobba söndagar för de som vill komma då. Så därför ber vi er att maila oss om ni vill boka tid så kan vi hitta en bra tid som passar för just Dig. Hittar ni inte en tid som passar er på onlinebokningen så kan ni också maila för vi har även dagar/tider som vi har öppnat upp men som inte syns där.

Hoppas ni får en trevlig och solig påsk!

Stor kram från oss!

Viktig information!

Hej! Nu är det oroliga tider p.g.a. coronaviruset därför är vi på salongen extra noggranna med att detta virus inte ska spridas hos oss.

P.g.a. rådande omständigheter ber vi er att underlätta för oss ifall vi inte svarar i telefon genom att maila till info@headrush.se om du behöver

  • Avboka
  • Omboka
  • Boka
  • Dubbelkolla tid

På så sätt kan vi hjälpa dig även om vi inte är på plats eller är upptagna i behandlingar.

Tack för din hjälp!

Ta hand om dig!

Vi välkomnar 2019

Vi välkomnar 2019 med att nu erbjuda student & pensionärsrabatt på både klippning och på våra behandlingar.

-10% på behandlingspriset och reducerat klipp-pris!

Och vi har även gjort om lite i vår prislista. 

Vi har lagt till studentpris – vilket betyder att från det du börjar studera (m.a.o när du är 7 år fram till de att du tar studenten vid 18 år) så har du rabatterat klipp-pris.

Varmt välkomna och god fortsättning

Anna är tillbaka

Hej alla!

Nu är jag äntligen tillbaka på salongen i jobbar igen efter att ha varit borta en halv evighet pga sjukdom.

Jag mjukstartade i början på november o det känns så otroligt fantastiskt bra att vara tillbaka! Det är inte bara mitt jobb utan även mitt största intresse som jag fått komma  tillbaka till 💕

Lovade när jag va tvungen att sjukskrivas att jag skulle höra av mig när jag kom tillbaka. Jag försöker så gott jag kan att höra av mig men det är många så det tar lite tid, endel har säkert bytt nummer och jag ber så hemskt mkt om ursäkt ifall jag missar någon, vilket absolut inte är min mening.

Med detta sagt vill jag hälsa alla hjärtligt välkomna! Både gamla som nya kunder.

På vår onlinebokning går det bra att boka tid hos Sarah.  Jag och Hanna är inte uppkopplade på onlinebokningen så för att boka hos oss går det bra att ringa salongen, maila eller kontakta privat.

Massa kramar från Anna ❤️

OLAPLEX

Bildresultat för olaplex logo

Att sommaren var varm och skön har nog ingen missat, men det många glömmer är att våra tunna fina skandinaviska hårstrån inte är vana vid ett varmt, torrt klimat med mycket sol och bad.
Vi på salongen rekommenderar därför alla våra kunder att använda bra, återfuktande produkter. Ett vinnande koncept är Olaplex serie med No3 hemmabehandling, No4 schampo och No5 balsam.
Så glöm nu inte bort era fina hår, investera i bra produkter för håret så det håller sig glansigt och friskt nu under höst och vinter! #frisörstockholm #headrushhairstudio #frisörsödermalm #frisor#frisörsalong #olaplex #olaplextreatment #olaplexsweden